Spa Totaal Roke , 2e Hoornerveenseweg 16 8181LV Heerde

Tel: 0578-690131

Fax: 0578-690046

E-mail: info@spa-totaal.eu

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Maak vandaag nog een afspraak Om zelf onze collectie Allseas  spas te bewonderen: 0578-690084
Home Webshop Spas Zwem spas Accessoires Spa onderdelen Zwembad-Totaal
Over ons Contact  Openingstijden Forum Services & beleid Handige Links
Verzend & retour Verzend en retour beleid Spa Totaal Roke (zie voor meer informatie onze webshop

Zendingen en retourzendingen

Verzendtijden

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL of GLS  voor verzending.

Verzendkosten

De verzendkosten van onze bestellingen zijn als volgt:

Bestellingen boven de € 50 worden gratis verzonden met PostNL / GLS .

Bestellingen onder de € 50 rekenen wij € 6.25 verzendkosten.

Bestellen vanuit het buitenland

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland een bestelling te plaatsen. De verzendkosten hiervoor bedragen €19,50 voor een standaard verzending.

Garantie

Wij geven 1 jaarfabrieks garantie op al onze producten. Mocht er een probleem zijn met één van de producten dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Retourbeleid:

Bedenktijd

Bij Spa Totaal geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van maximaal 14 dagen. De bedenktijd (of zicht termijn) gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Bij deelleveringen gaat de bedenktijd in vanaf het laatst ontvangen artikel. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken . Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Retourneren

Retourneren of ruilen is geen probleem, mits u volgens onze richtlijnen te werk gaat.

U kunt het artikel binnen de bedenktijd retourneren mits aan de onderstaande regels wordt voldaan:

• Binnen de bedenktijd van 14 dagen geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te retourneren. U kunt hiervoor het bijgevoegde retour formulier

• De artikelen wordt geretourneerd in onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder    tape, plakband of (verzend)stickers

• De artikelen zijn compleet, niet gebruikt en onbeschadigd.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Voorwaarden

Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening gebracht.

Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen:

• Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig de door u aangegeven specificaties

• Die speciaal voor u besteld zijn

• Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

• Die waar de zegels  verbroken zijn (zoals bij divers onderhoudsprodukten)

Voeg altijd het Spa Totaal retour formulier bij uw retourzending, inclusief opgave van de retourreden.

Stuurt u meer dan één pakket retour en heeft u maar één retourbon, voeg dan bij elk pakket een briefje toe met daarop uw naam, adres en uw bestelnummer.

Bij ontvangst van uw bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt.

Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

Zelf terugbrengen

Uiteraard kunt u het artikel ook ruilen in onze winkel in Heerde. Als u een artikel wilt retourneren dan neemt u contact op met onze klantenservice via e-mail

of telefoonnummer +31 (0)57869-0131.

Wij geven u dan instructies met betrekking tot het terugbrengen.

Kosten van retourneren / terugstorten

Bij het retourneren binnen 14 dagen van bestellingen onder de € 50,- worden automatisch de standaard in rekening gebrachte verzendkosten van € 6,25 teruggestort.

De kosten voor het retourneren naar Spa Totaal zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6,25 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op

uw rekening. U mag ook middels , mail of brief kenbaar maken dat u het product retour heeft gestuurd.

Voor terugbetaling geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van het retourformulier, ongeacht de betalingswijze.

Retouren worden bij ons dagelijks behandeld. Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Retour vanuit het buitenland

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Het retour zenden van goederen doet u als volgt:

Hier   vind u een retour formulier deze kunt u downloaden, uitprinten en invullen, voeg retourformulier bij het product in de doos . Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen en het blijk dat alles na behoren en volgens de regels zoals vermeld op het retour formulier is aangegeven, zullen wij er zorg voor dragen dat het totaalbedrag binnen 5 werkdagen retour wordt gestort.

Herroepingsrecht

Heeft u een bestelling gedaan en ontvangen, maar voldoet deze niet aan uw wensen? Dan kunt u de geleverde goederen retour zenden. U dient het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan te bieden voor retour, daarna heeft u nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Indien mogelijk vragen wij u de artikelen in onbeschadigde verpakking te retourneren.