Infinity Luxury

Infinity Luxury

Zitplaatsen: 3 volwassenen
Afmetingen: 2120 x 1550 x 820 mm
Watercapaciteit: 750 liter
Jets: 32 roestvrijstalen jets


De Infinity 160 Luxury is de ideale spa voor kleinere ruimtes, terwijl ze maximaal comfort en prestaties biedt. Deze 3-persoons spa heeft ergonomisch gevormde zitplaatsen voor heerlijk zit- en ligplezier. De Infinity Spas massage jets bieden een optimale prestatie en zijn aan te passen naar uw eigen wens. Iedere jet heeft zijn eigen massagefunctie, wat zorgt volledige ontspanning en therapeutische voordelen.

Zitplaatsen: 5 volwassenen
Afmetingen: 2000 x 2000 x 820 mm
Watercapaciteit: 870 liter
Jets: 36 roestvrijstalen diamantjets

De Infinity 360 Luxury is een populaire en ruime 5-persoons spa met vier kuipzittingen en 1 grote ligbed. De ergonomie van de zitplaatsen, ligbedden en de plaatsing van de jets zijn gedaan met advies van een fysiotherapeut om zo het maximale therapeutische effect en comfort te bereiken. De vormen, hoofdkussens en ingebouwde LED verlichting

zorgen voor een mooie spa met optimale prestaties en gebruiksplezier.

Zitplaatsen: 5 volwassenen
Afmetingen: 2100 x 2100 x 920 mm
Watercapaciteit: 1340 liter
Jets: 43 roestvrijstalen jets

Een fantastische allrounder uit de Infinity-collectie.

De geweldige Infinity 560 is een slim ontworpen spa voor 5 personen, onze meest populaire maat. Een ideale spa voor iedereen die wil dat dingen compact en handig zijn.
Met zijn 43 roestvrijstalen massagestralen kan hij de grotere Infinity-modellen gemakkelijk bijhouden als het gaat om een ​​allesomvattende en unieke massage. Met bepaalde extra's, zoals de waterornamenten en de multi-light functie, betovert het niet alleen de kinderen maar biedt het ook iedereen een gezellig tijdverdrijf.

Elke stoel is ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort met de goed geplaatste verwisselbare hydrotherapie-jets, er is een stoel voor iedereen, met het gemak van speciale opstaptreden en antislipvloer is de 560 perfect voor het hele gezin.


Zitplaatsen: 5 volwassenen
Afmetingen: 2300 x 2300 x 920 mm
Watercapaciteit: 1510 liter
Jets: 45 roestvrijstalen jets

De ruime Infinity 760 is een perfect ontworpen spa voor 5 personen, ons meest populaire model. Met zijn 45 roestvrijstalen hydrotherapie-massagestralen in vele uitvoeringen, waaronder roterende, pulserende en directionele, worden uw spieren en bindweefsel gemasseerd en losgemaakt door de krachtige jets. De beste massage om op elk moment van de dag te ontspannen en tot rust te komen. Ondanks zijn grootte is het een echt meesterwerk in het besparen van elektriciteit en garandeert het zonder enige moeite het zuiverste water.

 

Zitplaatsen: 12 volwassenen
Afmetingen: 2297 x 2400 x 970 mm
Watercapaciteit: 2290 liter
Jets: 47 roestvrijstalen jets
Ontsnap in de 830, leun achterover en ontspan met de krachtige hydrotherapie-jetcombinaties in elke stoel, inclusief acupressuurjets die gewoon zijn om voor te sterven. Ontworpen in Frankrijk met jou in gedachten, heeft de 830 genoeg ruimte voor het hele gezin, inclusief vrienden.