Aquanova UV / OZON systeem

Aquanova UV / OZON systeem

Aquanova™ snel en effectief vernietigt 99,9% van de bacteriën en virussen waarmee het in contact komt.

€ 452,00
Inclusief belasting Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
 4 tot 6 werkdagen

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week

Tegelijkertijd elimineert het secundaire verbindingen op basis van chloor die irritatie van de ogen en de huid veroorzaken.

AquanovaTM's innovatieve technologie combineert ozondesinfectie met UV-sterilisatie om veilig en schoon water te garanderen zonder het gebruik van ongewenste chemicaliën.

Dit is een 240 volt UV plus ozon-spa-ontsmettingsmiddel van Aquanova voor spa's . Dit is de 240 volt versie van deze UV ​​ozongenerator en is het complete systeem inclusief lamp.

Met de unieke combinatie van ozon (O3) en UV-C-technologieën is AQUANOVA de ultieme ozonisator voor het zuiveren van bubbelbadwater.

AQUANOVA biedt de waterkwaliteit en spa-zorg die men mag verwachten van chloor / zoutwatersystemen, heeft meer reinigend vermogen, betere betrouwbaarheid en minder last, terwijl het resterend chloorverbruik aanzienlijk wordt verminderd om het meest geavanceerde sanitaire potentieel voor spa's te leveren.

"Wetenschappers hebben een experiment uitgevoerd om te bepalen of het gebruik van UV en ozon samen resulteert in een betere bacteriële reductie dan UV of ozon alleen. Wetenschappers hebben ontdekt dat de hoeveelheid UV en ozon die nodig is om deze taak te voltooien veel minder was wanneer ze samen werden gebruikt dan wanneer ze alleen werden gebruikt. . "

  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan