Lijst van producten op merk Leisure Concepts

Wat maakt Leisure Concepts de slimme keuze?

Levenslange dealergarantie

Bron van één stopaccessoire

Breedste selectie stijlvolle producten

Superieure kwaliteit en duurzaamheid

Dezelfde dag verzonden

Ondersteuning voor marketing en merchandising

100% gemaakt in de VS.

Een milieuvriendelijk bedrijf

De kern van elk product en elke service is innovatief denken en toewijding aan kwaliteit. Daarom is Leisure Concepts de slimme keuze.

Toen ik in 1994 Leisure Concepts oprichtte, had ik een eenvoudig idee in gedachten: dat een innovatieve en hoogwaardige lijn spa-accessoires een welkome aanvulling zou zijn voor elke dealer-showroom. Vandaag is ons bedrijf de toonaangevende producent van after market-producten in de spa-industrie. Niemand geeft uw klanten meer manieren om hun spa-ervaring te verbeteren dan Leisure Concepts.

 

Nog meer verheugend is het feit dat onze producten hier nog steeds worden geproduceerd in onze ultramoderne fabriek in Spokane, Washington. Dit zorgt niet alleen voor de strengste kwaliteitsborging, maar ook voor de meest responsieve voorraadcontroles en orderafhandeling. We blijven ons volledig inzetten om u producten van de hoogste kwaliteit te leveren die op tijd worden geleverd, elke keer weer.

 

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om meer te weten te komen over niet alleen onze producten, maar ook over het bedrijf erachter. Het Leisure Concepts-team kijkt ernaar uit u te helpen uw bedrijfsresultaten te verbeteren door een veiligere, aantrekkelijkere, handiger spa-omgeving te bieden dan uw klanten ooit voor mogelijk hadden gehouden.

ONZE TOEWIJDING

We zijn 100% toegewijd aan dealertevredenheid. Dit betekent constante innovatie en productontwikkeling van onze kant, interne productie om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste normen voldoen, verzending op dezelfde dag en een volledig assortiment hulpmiddelen voor dealerondersteuning om u te helpen het maximale uit uw dealer te halen. Een groot deel van het handhaven van ons leiderschap in de industrie is ervoor te zorgen dat ons dealerbestand even succesvol is.

 

De eigenaars en werknemers van Leisure Concepts vinden het uiterst belangrijk om te helpen de wereldwijde groene inspanningen een lift te geven door milieubewust te zijn. Wij dragen ons steentje bij door hergebruik van bijproducten van plastic afval en het gebruik van alleen milieuvriendelijke vloeistoffen tijdens de productie.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw