Spa en Zwembad Testsets

Water test

Helder water in uw Jacuzzi of spa begint bij de juiste waardes. Wij hebben zowel test strips als elektrische meetinstrumenten.

€ 13,95
voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aquachek Test & Treat is geschikt om zwembad of spa te testen op de waterkwaliteit.

De Aquachek Test & Treat toont de hoeveelheid totale chloor, gebonden chloor, alkaliniteit, cyaanzuur en de pH-waarde van het water. De volledige waterbalans kan gecontroleerd worden met één strip. De resultaten kunnen door middel van je smartphone worden uitgelezen. Ideaal dus!

€ 19,95
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
Ben jij er niet zeker van dat het water waarin jij en/of je kinderen willen zwemmen wel veilig is? Daar kom je snel achter met behulp van deze tabletten. In dit handige pakketje (in reisformaat) zitten 20 tabletten (DPD nr1) om de chloorwaarde mee te bepalen en 20 tabletten (Phenol Red) om de ph-waarde mee vast te stellen. Dat betekent dat je maar liefst 20 zwembaden/bubbelbaden/hot tubs kunt testen!
€ 10,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
Uitsluitend te gebruiken in combinatie met AquaChek TruTest Spa Reader Red. Dompel eenvoudig een teststrip in uw Spa, plaats de strip in de test-lezer en u heeft snel, nauwkeurige testresultaten! Om uw Spawater schoon en gezond te houden, test u best voor en na elk gebruik! Test voor 3 belangrijke chemicaliën binnen enkele seconden: Totale Bromine/Chloor, pH, Totale Alkaliniteit.