Allseas Spa - spa-Totaal.eu

Spa's

Zitplaatsen: 3 volwassenen
Afmetingen: 2120 x 1550 x 820 mm
Watercapaciteit: 750 liter
Jets: 32 roestvrijstalen jets


De Infinity 160 Luxury is de ideale spa voor kleinere ruimtes, terwijl ze maximaal comfort en prestaties biedt. Deze 3-persoons spa heeft ergonomisch gevormde zitplaatsen voor heerlijk zit- en ligplezier. De Infinity Spas massage jets bieden een optimale prestatie en zijn aan te passen naar uw eigen wens. Iedere jet heeft zijn eigen massagefunctie, wat zorgt volledige ontspanning en therapeutische voordelen.

 

Zitplaatsen: 12 volwassenen
Afmetingen: 2297 x 2400 x 970 mm
Watercapaciteit: 2290 liter
Jets: 47 roestvrijstalen jets
Ontsnap in de 830, leun achterover en ontspan met de krachtige hydrotherapie-jetcombinaties in elke stoel, inclusief acupressuurjets die gewoon zijn om voor te sterven. Ontworpen in Frankrijk met jou in gedachten, heeft de 830 genoeg ruimte voor het hele gezin, inclusief vrienden.

                                                                                                                 

Zitplaatsen: 5 volwassenen
Afmetingen: 2100 x 2100 x 920 mm
Watercapaciteit: 1340 liter
Jets: 43 roestvrijstalen jets

Een fantastische allrounder uit de Infinity-collectie.

De geweldige Infinity 560 is een slim ontworpen spa voor 5 personen, onze meest populaire maat. Een ideale spa voor iedereen die wil dat dingen compact en handig zijn.
Met zijn 43 roestvrijstalen massagestralen kan hij de grotere Infinity-modellen gemakkelijk bijhouden als het gaat om een ​​allesomvattende en unieke massage. Met bepaalde extra's, zoals de waterornamenten en de multi-light functie, betovert het niet alleen de kinderen maar biedt het ook iedereen een gezellig tijdverdrijf.

Elke stoel is ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort met de goed geplaatste verwisselbare hydrotherapie-jets, er is een stoel voor iedereen, met het gemak van speciale opstaptreden en antislipvloer is de 560 perfect voor het hele gezin.