Wellis Kussen Pillow

Wellis Kussen Pillow

€ 35,50
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Deze ronde zwarte hoofdsteun past in de hiervoor ontworpen uitsparingen op de kuip van de spa. Het is geïnstalleerd op verschillende merken spa, waaronder Wellis.

Als u de bevestigingspunten van uw spa-kuip niet hebt, zijn zuignappen compatibel met de gaten in de hoofdsteun en met pinnen (in dit geval zijn de overeenkomstige gaten op de kuip geïnstalleerd).

Aangezien hoofdsteunen slecht kunnen reageren wanneer het vrije chloorgehalte in uw spa hoger is dan 3 ppm, raden wij u aan om ze te verwijderen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Afmetingen
Lengte: 450 mm
Breedte: 130 mm
Afstand tussen bevestigingspunten: 225 mm (twee gaten)

€ 74,00
1 tot 2 werkdagen

Deze grijze hoofdsteun past in de kuip van uw spa met twee gaten en twee inkepingen. Het is ontworpen voor spa's en spa's van het merk Wellis.

Het wordt verkocht zonder inlegvel met merklogo, apart verkrijgbaar.

Aangezien hoofdsteunen slecht kunnen reageren wanneer het vrije chloorgehalte in uw spa hoger is dan 3 ppm, raadt Tubs Parts u aan om ze te verwijderen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Afmetingen
Lengte: 420 mm
Hoogte: 160 mm
Afstand tussen de bevestigingspunten: 275 mm

Compatibele Wellis Spas
Kilimanjaro, Everest (oudere modellen)

€ 32,50
2 tot 3 weken

Wellis hooftkussen

Deze lichtgrijze hoofdsteun heeft twee gaatjes die in de pinnen op je spa-kuip passen. Het is compatibel met verschillende modellen bubbelbaden en spa's die door Wellis zijn vervaardigd.

Het is gemaakt van een rubberachtig materiaal genaamd EVA, een soepele, waterdichte en bacteriebestendige coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het verslechtert ook niet snel.

Als u de haken niet aan de kuip van de spa hebt, zijn zuignappen compatibel met de gaten, evenals met pinnen (in dit geval zijn de overeenkomstige gaten op de kuip geïnstalleerd).

Aangezien hoofdsteunen slecht kunnen reageren wanneer het vrije chloorgehalte in uw spa hoger is dan 3 ppm, raadt Tubs u aan om ze te verwijderen wanneer u ze niet gebruikt.

Afmetingen
Lengte: 215 mm
Hoogte: 170 mm
Hartafstand tussen bevestigingspunten: