Tuin en Water Claber

Tuin en Water

€ 44,95
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd

Spiraalslang, ideaal voor het gebruik op balkons, terrassen, kleine tuinen, boot en camping. Dankzij de kwaliteit van het materiaal en het ‘geheugen‘ van de spiraal zal de slang na gebruik altijd teruggaan in zijn originele vorm. Kit bestaat uit: 10 meter spiraalslang, ¾‘‘ kraanaansluiting, klik koppeling voor slang, klik koppeling voor slang met waterstop, handspuit type Jet Spray, muurmontagebeugel met pluggen en schroeven.

€ 82,95
2 tot 3 werkdagen

Automatische timer met 1 uitgang. Eenvoudige bediening d.m.v. 1 knop. De timer bevat 19 voorgeprogrammeerde programma’s, vermeld op de voorkant. 100% Getest en gecontroleerd. Werkt op twee 1,5 volt batterijen. Werkdruk van 0,1 tot 12 bar. Maximale waterafgifte bij 2 bar: 1320 liter/uur. Boven ¾" binnendraad, onder ½" buitendraad, inclusief "klik" aansluiting.

€ 83,25
2 tot 3 werkdagen

Revolutionaire automatische timer met 1 uitgang. Deze klok bevat 15 voorgeprogrammeerde programma's, welke door de draaiknop ingesteld kunnen worden. Werkt een seizoen op een 9 volt batterij. Werkdruk tussen 0,1 en 12 bar. 100% Gecontroleerd en getest. Maximale waterafgifte bij 2 bar: 1320 liter/uur. Boven ¾" binnendraad, onder ½" binnendraad, inclusief "klik" aansluiting.

€ 32,95
2 tot 3 werkdagen

Douchelans met lang verlengstuk voorzien van antislip handgreep, ideaal voor voorzichtig en nauwkeurig water geven, ook voor planten die moeilijk bereikbaar zijn met normale lansen. Hij is stevig, gemakkelijk en comfortabel in het gebruik en stelt u in staat de waterstraal op elk moment aan te passen dankzij de handige geïntegreerde kraan. De vorm is ideaal om de straal op individuele potten of planten in bloembedden te richten, met minimale handvermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik.


quick-click.png8922_2.png8922_3.png

€ 49,95
2 tot 3 werkdagen

Gedemonteerde douche voor in de tuin, camping en balkon in roestbestendig aluminium. Hefboomklem voor hoogteverstelling, regelende waterstroomklep. Statief geschikt voor elke harde ondergrond. Hoogte 200 cm.

Snelle inlaatverbinding: Quick-Click-systeem
Straalverstelling: douche
Waterstroom: instelbaar
Aanpassing: open / dicht
Met verlengstuk: verstelbaar