Verzend & retourbeleid

Zendingen en retourzendingen

Verzendtijden
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL  voor verzending.
Verzendkosten
De verzendkosten van onze bestellingen zijn als volgt:
Bestellingen boven de € 50 worden gratis verzonden met PostNL .
Bestellingen onder de € 50 rekenen wij € 6.25 verzendkosten.
Bestellen vanuit het buitenland
Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland een bestelling te plaatsen. De verzendkosten hiervoor bedragen minimaal € 6,50 voor een standaard verzending.
Garantie
Wij geven 1 jaarfabrieks garantie op al onze producten. Mocht er een probleem zijn met één van de producten dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.
Voorwaarden
Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening gebracht.
Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen:
• Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig de door u aangegeven specificaties
• Die speciaal voor u besteld zijn
• Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
• Die waar de zegels  verbroken zijn (zoals bij divers onderhoudsprodukten)
• Het artikel mag niet in gebruik zijn genomen. (bekijken zoals in de winkel zou doen natuurlijk wel!)
Voeg altijd het Spa Totaal retour formulier bij uw retourzending, inclusief opgave van de retourreden.
Stuurt u meer dan één pakket retour en heeft u maar één retourbon, voeg dan bij elk pakket een briefje toe met daarop uw naam, adres en uw bestelnummer.
Bij ontvangst van uw bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt.
Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.
Zelf terugbrengen
Uiteraard kunt u het artikel ook ruilen in onze winkel in Heerde. Als u een artikel wilt retourneren dan neemt u contact op met onze klantenservice via e-mail
info@spa-totaal.eu of telefoonnummer +31 (0)384580661
Wij geven u dan instructies met betrekking tot het terugbrengen.
Kosten van retourneren / terugstorten
Bij het retourneren binnen 14 dagen van bestellingen onder de € 50,- worden automatisch de standaard in rekening gebrachte verzendkosten van € 6,25 teruggestort.
De kosten voor het retourneren naar Spa Totaal zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6,25 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op
uw rekening. U mag ook middels , mail of brief kenbaar maken dat u het product retour heeft gestuurd.
Voor terugbetaling geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van het retourformulier, ongeacht de betalingswijze.
Retouren worden bij ons dagelijks behandeld. Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.
Retour vanuit het buitenland
Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.
Het retour zenden van goederen doet u als volgt:
Onder  link retourformulier (Retour formulier) vind u  ons  retourformulier deze kunt u downloaden, uitprinten en invullen, voeg retourformulier bij het product in de doos . Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen en het blijk dat alles na behoren en volgens de regels zoals vermeld op het retour formulier is aangegeven, zullen wij er zorg voor dragen dat het totaalbedrag binnen 5 werkdagen retour wordt gestort.
Herroepingsrecht
Heeft u een bestelling gedaan en ontvangen, maar voldoet deze niet aan uw wensen? Dan kunt u de geleverde goederen retour zenden. U dient het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan te bieden voor retour, daarna heeft u nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Indien mogelijk vragen wij u de artikelen in onbeschadigde verpakking te retourneren.