Chloorvrije waterbehandeling

Chloor vrij

Waterreiniging: biologisch en chloorvrij.

€ 96,50
voor 14 uur besteld de volgende dag geleverd

SpaBalancer

Chloorvrije en biologische waterverzorging

Met SpaBalancer is het water van uw whirlpool zeer zacht en wordt uw huid niet meer geïrriteerd. Een prikkende huid behoort daarmee tot het verleden: uw huid behoudt zijn natuurlijke bescherming tegen zuren en droogt niet langer uit. Zelfs met een gevoelige huid of eczeem kunt u weer genieten van uw whirlpool.

Inhoud 1 Liter

€ 93,50
€ 98,50 -€ 5,00
voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden

AquaPerfect 2.0

- Werkt preventief tegen opbouw van biofilm.

- Regelt waterhardheid, voorkomt kalk opbouw.

- Vlokt micro-vervuiling, voor kristalhelder water.

AquaPerfect werkt in een opblaasbare spa niet altijd naar wens. Doordat de filtercapaciteit wat minder is dan bij een vaste spa kan het middel de vuildeeltjes niet altijd goed afvoeren.

€ 11,90
voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Filterreiniger

SpaBalancer Filter Clean Weekt alle organische vervuiling, vet en olie los van het filtermateriaal. Het is een zeer sterk reinigingsmiddel dat in staat is zelfs zeer ernstig vervuilde filters grondig te reinigen.

Moderne cartouche-filters bestaan uit een speciaal membraan dat miljoenen kleine openingen bevat. In deze openingen blijft het vuil steken waardoor het wordt opgevangen. Bij een onzorgvuldige reiniging zetten bacteriën zich vast in het membraan en ontstaat er een biofilm die de bacteriën beschermt. Aanvullende vetten, oliën en huidschilfers zijn een voedingsbodem voor bacteriën. Het filter vervuilt dan het water in plaats van het te reinigen. Verontreinigde filters veroorzaken daarnaast ook een hoger stroomverbruik en verkorten de levensduur van de filterpomp.

€ 229,00
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd

Compleet waterverzorgingspakket voor je spa, jacuzzi of hottub. Met SpaBalancer wordt het onderhoud wel heel erg eenvoudig. En het belangrijkste; het middel is volledig chloorvrij. Het middel is biologisch afbreekbaar en geeft geen vervelende geuren aan het water in je spa. Voordeelverpakking 2,5 liter.

€ 31,95
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.

Natuurlijke waterbehandeling.

Nature² Spa werd ontwikkeld op basis van de Nature² technologie. Dankzij de werking van de mineralen (keramiek, zink en zilver) is deze waterbehandeling de meest efficiënte manier om steeds zuiver water te verkrijgen. De minerale oxidatiemiddelen van het Nature² Spa-patroon zijn te combineren met het klassieke ontsmettingsproduct Nature² Express.

€ 42,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

De SPA FROG Cartridges zijn ontworpen voor het SPA FROG systeem. Vermindert het gebruik van chloor of broom met 50%.

Elke 4 maanden vervangen