AquaChek teststrips vrij chloor test yellow 50 stuks

AquaChek teststrips yellow (chloor 4in1)

AquaChek teststrips vrij chloor test yellow 50 stuks.

Dompel een AquaChek® Yellow teststrip in uw zwembad- of spa-water voor slechts één seconde en haal er direct weer uit. Binnen luttele seconden weet u de testresultaten!

€ 9,95
Inclusief belasting Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
 Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week

Omschrijving

AquaChek teststrips vrij chloor test yellow 50 stuks

Tests voor vrij chloor, cyanuurzuur, pH en totale alkaliteit

Dompel een AquaChek® Yellow teststrip in uw zwembad- of spa-water voor slechts één seconde en haal er direct weer uit. Binnen luttele seconden weet u de testresultaten!

Om uw zwembadwater goed in order te houden test uw best minstens twee keer per week aan elk uiteinde, en test uw spa voor elk gebruik. Het is tevens aan te raden om uw testresultaten op te schrijven telkens als u test, zodat uw veranderingen in uw testresultaten gemakkelijker kunt waarnemen.

Aanbevolen door vele zwembad en spa service professionals.

Specificaties

Inhoud verpakking

- 50 AquaCheck® Yellow teststrips

- Gebruiksaanwijzing in 15 talen (Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Duits, Grieks, Hongaars, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds en Turks)

De AquaCheck® Yellow teststrips zijn heel eenvoudig te gebruiken 1.Dompel een strip onder in het water en haal er direct weer uit 2.Houd de strip 15 seconden horizontaal (het overtollige water niet van de strip schudden) 3.Vergelijk de pH, het vrije chloorgehalte, de totale alkaliteit en de stabilisator van de pads (in die volgorde) met de kleurenkaart op het etiket

Voor het beste resultaat met de stabilisator (cyanuurzuur) –test moet de pH tussen 7,0 en 8,4 zijn en de totale alkaliteit 240 ppm of minder bedragen.

09094401242
  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...