Lijst van producten op merk Darlly filter

Waarom Darlly-filterpatronen gebruiken?

geplaatst op 28 februari 2014van Jamie

Het gebruik van inferieure filterpatronen is een belangrijke bron van problemen. Niet alleen geven ze de gebruikers niet de waterkwaliteit en de helderheid die zo essentieel zijn voor de zwembad- en spa-ervaring, maar ze zijn een valse economie.

De beste filters vereisen de beste ingrediënten.

Elke volledige uitleg waarom pool- en spafilters verschillen in hun effectiviteit, moet rekening houden met 'cake'. Niet de calorierijke variëteit, die meestal niet goed vermengt met natte vrijetijdsactiviteiten, maar de cake die een essentiële rol speelt in het hart van een werkende filterpatroon.

Wanneer een nieuwe cartridge in werking treedt, beginnen de oppervlakken van het filtermedium onmiddellijk deeltjes te vangen - in wezen als een zeef. Accumulatie van deze deeltjes vormt een laag op de oppervlakken van het filterweefsel, die de basis van de cake vormt.

Naarmate de cake groter wordt, worden door toevoeging van steeds meer deeltjes de poriën in het weefsel steeds smaller en geblokkeerd, zodat het filter effectiever wordt in het verwijderen van kleine deeltjes uit het water.

Oppervlakte- en koekfiltratie vormen de primaire basis voor de werking van het filter. Een ander mechanisme, bekend als dieptefiltratie, treedt ook op, wanneer kleinere deeltjes in de kanalen van de media passeren en opgesloten raken.

Het vermogen van filtermediumweefsels om een ​​stabiele cake te handhaven, bepaalt grotendeels hoe efficiënt de filters hun werk zullen doen. Voor de toonaangevende filterpatroonfabrikant Darlly Europe, wiens exclusieve UK-distributeur Golden Coast is, kunnen er geen compromissen worden gesloten in de ingrediënten. Als het gaat om filtermedia, moet dit Reemay® zijn.

Reemay® & Microban®.

De belangrijkste technische voordelen van Reemay's filtratiestof zijn uniformiteit van dikte, gewicht en stromingsweerstand, zonder kwetsbare dunne vlekken. Anderen zijn de filtratie-efficiëntie, de stijfheid van de plooien tegen afbuiging, de hoge massa en het daaruit voortvloeiende hoge oppervlak en de sterkte van het materiaal, de fijne diameter van de vezels en de drielobbige vezelvorm die verder bijdraagt ​​aan het oppervlak voor deeltjesadsorptie . Reemay beschikt ook over Microban®, dat de microbiële groei effectief remt.

Als de grootste onafhankelijke leverancier van natte vrijetijdsproducten voor de handel in het Verenigd Koninkrijk, zijn wij ons ervan bewust dat inferieure filterpatronen een belangrijke bron van problemen zijn. Niet alleen geven ze de gebruikers niet de waterkwaliteit en de helderheid die zo essentieel zijn voor de zwembad- en spa-ervaring, maar ze zijn een valse economie.

Een slechte filterpatroon raakt sneller verstopt, moet vaker worden gereinigd en vervangen en kan de circulatiepomp beschadigen door de stroom te beperken.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw