Lijst van producten op merk FIX A LEAK

FIX A LEAK SPA

 

Waterlekken in de leidingen van de spa / het bubbelbad zijn lastig en soms duur om te repareren. Met FIX-A-LEAK kunnen de reparatiekosten minimaal zijn door de flesinstructies te volgen.

FIX-A-LEAK Vereiste bedragen:

Kleine druppels of lekken vereisen meestal minder product (8 ounce fles)

Afhankelijk van de ernst van het lek kan een fles van 32 ounce nodig zijn. Hiermee kunt u beginnen met 1/3 van de fles in eerste instantie te gebruiken en als er meer product nodig is, kunt u de extra hoeveelheden toevoegen.

Reparatiestappen:

Bepaal het waterverlies in een periode van 24 uur door de daling van het waterniveau in die periode te meten en selecteer de benodigde hoeveelheid FIX-A-LEAK.

Vul de spa / hot tub tot het oorspronkelijke niveau en markeer de waterlijn.

Verwijder filterpatroon of andere filterapparaten. Plaats voor zandfilters de filterklep op Recirculeren.

Zorg ervoor dat de fles goed schudt. Opmerking: als u de fles in een bak met heet water plaatst, zorgt u ervoor dat het product goed is gemengd.

Terwijl de pomp (en) lopen, voegt u de FIX-A-LEAK langzaam toe door de skimmer of voor elke aanzuiging.

Circuleer continu gedurende 6-8 uur en schakel het systeem uit.

Controleer het waterniveau de volgende dag.

Als het niveau hetzelfde blijft, is het lek gestopt.

Wacht 48 uur voordat u de werking hervat

We raden aan de spa NIET te gebruiken totdat het lek is verholpen en de rest van FIX-A-LEAK is gefilterd of uit de spa / het bubbelbad is afgevoerd.

Als het lek is vertraagd maar niet helemaal is gestopt, kunt u meer FIX-A-LEAK toevoegen om de sterkte van de oplossing al in de spa / het bubbelbad te vergroten. U kunt vervolgens stappen 5-8 herhalen om verder te verzegelen. BELANGRIJK: Roer voordat u dit doet de FIX-A-LEAK in de spa / hot tub met een zachte bezem om de bestaande oplossing weer in suspensie te krijgen.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw