Lijst van producten op merk Gecko

bedieningssystemen, toetsenborden, pompen, apps en accessoires voor spa's

Wij zijn een toonaangevende fabrikant in de zwembad- en spa-industrie. 

We hebben een wereldwijd erkende expertise in het ontwerp, de productie en de marketing van bedieningselementen, systeemplatforms, pompen en accessoires met toegevoegde waarde voor fabrikanten van spa's en bubbelbaden, distributeurs, dealers en technici.

controlesystemen voor spa's

Totale flexibiliteit, totale compatibiliteit, totale tevredenheid met Gecko's X-, Y- en Class-serie bedieningssystemen voor spa's en bubbelbaden.

Onze nieuwe Y-serie beschikt over indrukwekkende functies en technologie in betrouwbare, veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke besturingssystemen die zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd, gevoed en aangesloten op pompen en accessoires van spa's van alle soorten en maten.

Van toetsenborden met aanraakscherm tot kleuren- of lcd- en ledtoetsenborden, bekijk onze serie multifunctionele en multifunctionele toetsenborden voor spa's en bubbelbaden.

Stel je voor alles wat je ooit wilde, bedieningselementen aan de bovenkant en hier heb je ze. Neem ze in handen, krijg hun gevoel, druk op een toets of twee, kijk naar hun display en je weet dat je Gecko's beloften van geavanceerde en betrouwbare technologie in acht neemt.

touch screen display toetsenborden

Introductie van ons nieuwe volledig functionele in.k1000 + toetsenbord met capacitief kleuren touchscreen . Ons in.k1000 + -toetsenbord met aanraakscherm scheidt zich van fysieke knoppen, toetsen en overlays, is leuk in gebruik, eenvoudig te leren en heeft een intuïtieve en boeiende menu-interface op één niveau.

Aqua-Flo van Gecko

Aqua-Flo by Gecko-pompen bieden grotere waterstroomsnelheden efficiënter, wat voor spa-eigenaren vertaalt in verhoogde voordelen en lagere bedrijfskosten.

Ons assortiment omvat gecertificeerde modellen voor alle markten beschikbaar in meerdere configuraties om aan alle behoeften te voldoen, van de grootste tot de kleinste spa's en hot tubs.

Ons Noord-Amerikaanse assortiment omvat gecertificeerde modellen die beschikbaar zijn in meerdere configuraties om aan alle behoeften te voldoen, van de grootste tot de kleinste spa's en bubbelbaden.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw