WP200 II pomp spa,
Aanbieding!

WP200 II pomp spa,

Een complete vervangende  Wellis ACM0594 spa-pomp.  De Wellis ACM0594-pomp is gewoon een nieuwe Chinese WP200-II LX-pomp en dit is dus de pomp die u ontvangt. Het heeft een 2 pk dual speed 56 frame-formaat motor die speciaal is ontworpen voor gebruik met Hot Tubs & Spas.


€ 278,00
Inclusief belasting Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
 Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week

Producttype: Waterpomp / jetpomp, filterpomp met 2 snelheden.
Fabrikant: LX
Gemeenschappelijke stroomreferentie: 2 HP
Vermogen: Volt: 230
Hz: 50
Motor HP laag / hoog: 0,26 / 1,25
Natte eindwaaier HP:
versterkers laag / hoge snelheid: 2,4 / 7,0
RPM laag / hoog: 1450/2900
Condensator: 30 uf
Sanitair verbindingen: 2 inch (buitendiameter van nat uiteinde met buitendraad is ongeveer 78 mm) Uitwisselbaar met andere merken.
Elektrische verbindingen: Wordt geleverd met een standaard 4-aderige kabel. 2 x fase, 1 x gemeenschappelijk neutraal + aarde.
Dimensies: Lengte: 435 mm
Hoogte: 235 mm
Diepte: 200 mm
Vaak gebruikt met: Wellis, Chinese spa's, Coasts (niet te verwarren met het Amerikaanse merk "Coast Spas"), waarvan bekend is dat het wordt gebruikt op sommige Jacuzzi-modellen en meer.
Type Wellis ACM0594 Standaard 12 maanden garantie standaard vanaf de datum van aankoop.

Overzicht Wellis ACM0594 Spa-pomp

  • Dit is een pomp met 2 snelheden, dus de hoge snelheid wordt gebruikt voor JETS of Boost-bediening tijdens het baden in uw spa of bubbelbad. De lage snelheid wordt gebruikt om het water van de spa te verwarmen en te filteren.
  • Het natte uiteinde van de pomp kan worden aangesloten op 2-inch leidingbuizen op de inlaat en uitlaat. Beide verbindingen hebben een buitendiameter van 78 mm en u kunt platte pakkingen van 2 inch gebruiken om de verbindingen af ​​te dichten.
  • Het natte uiteinde van de pomp kan eenvoudig worden gedraaid van de standaardpositie van 12 uur naar 3 uur of 9 uur door de vier bouten te verwijderen die het natte uiteinde aan de motor bevestigen.
  • Bedrading - Deze vervangende Wellis ACM0594-pomp wordt geleverd met een nieuwe kabel, maar mogelijk moet u de kabel omwisselen van uw oude bestaande Wellis-pomp omdat het aansluittype van de schakelkast per spa-model varieert. Je hebt vier draden, waarvan er twee onder stroom staan ​​voor hoge en lage snelheden (rood, bruin of zwart), dus maak een notitie bij het installeren. Neutraal (blauw of wit) en aarde (groen). Als u een nieuwe kabel nodig hebt voor uw nieuwe hot tub-pomp, raadpleegt u gerelateerde producten.



We zijn hier om te helpen!

Het kan een beetje verwarrend zijn om je nieuwe vervangende pomp te kiezen, omdat er niet altijd merknamen en modellen op staan. De snelste manier is om ons eenvoudig wat afbeeldingen te sturen van de pomp die u vervangt via onze  contactpagina  en ons het werk te laten doen voor u

  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan