UltraLift spa cover / deksel lifter
Aanbieding!

UltraLift spa coverlifter

Ultralift - Cover Lift voor spa's

Kies de enige afdekheffer met 4 verschillende bevestigingsopties: hoog of laag maaidek, ondergemonteerd en meer. Het gepatenteerde ontwerp van Ultralift zal vrijwel elke kans op een onjuiste installatie elimineren.

De meest veelzijdige Cover Lifter ooit 




€ 194,00 € 199,00 - € 5,00
Inclusief belasting Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
 Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week



Eenvoudig te bedienen
 

Uniek draaipuntontwerp en een handig ingebouwd handvat maken het verwijderen van de deksel eenvoudig en gemakkelijk. Hiermee kunt u de Ultralift vanaf beide zijden van de spa bedienen.

Built to Last 
De unieke combinatie van aluminium en hoogwaardig staal met corrosiebestendige poedercoating, biedt jarenlange of betrouwbare zorgeloze service.

Ultralift past op vrijwel elke maat, vorm en merk van een hot tub, ongeacht of deze vrijstaand, ingebouwd of in de grond staat; vierkant, rechthoekig, achthoekig of onder een hoek geplaatst.

De UltraLift stelt u in staat om de hoeshoogte aan te passen wanneer deze wordt geopend door eenvoudigweg te selecteren waar u de beugel plaatst. Past op vrijwel elke grootte of vorm van de spa en kan ook op het dek worden gemonteerd.



De meest veelzijdige lifter ooit! 


Met de UltraLift kunt u de hoogte van de hoes aanpassen door eenvoudig te selecteren waar u de beugel plaatst; Top Mount, Mid Mount, Bottom Mount of Deck Mount. Past op vrijwel elke grootte of vorm van de spa. 

Eenvoudig te bedienen Het
ingebouwde draaipuntontwerp en een handige ingebouwde handgreep maken het verwijderen van de deksel eenvoudig en gemakkelijk. Hiermee kunt u ook UltraLift van beide kanten bedienen.  

Built to Last
De unieke combinatie van aluminium en hoogwaardig gegalvaniseerd staal, allemaal met corrosiebestendige poedercoating, biedt jarenlange betrouwbare zorgeloze service.

  • Geschikt voor spa's tot 270cm
  • Radius tot 40cm
  • Vereist 30 - 35 cm vrije ruimte
  • Gemaakt in Canada

  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...