Simpool RX chloorregelaar

Simpool RX chloorregelaar

Je spa of zwembadwater altijd in de juiste conditie. Met deze Simpool RX chloorregelaar regel je automatisch de chloor waarde van je spa/zwembad. Het apparaat meet continue de actuele waarde en grijpt meteen in als het nodig is. Deze Simpool chloor regeling wordt geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen waaronder aanboorzadels en elektrodes. Als je het apparaat regelmatig kalibreert ben je 100% zeker dat je zwembadwater in top conditie blijft. 

€ 299,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week

Automatische chloorcontrolestation Aqua Simpool Pro Rx-3 l / h is een zwembad / spa apparatuur ontworpen voor het automatisch doseren en pompen van chloor in waterbehandelingssystemen van privézwembaden, er is een ingang (220 V AC) om de dosering te activeren wanneer de filterpomp is ingeschakeld, er is ook ingang voor de niveausensor van het reagens in de canister. Er is ook een ingang voor een PT100 temperatuursensor. Gecombineerd in één behuizing voor montage van de sensor en de injectieklep in de hoofdleiding.


Aqua Simpool Rx Station is een digitale peristaltische doseerpomp met RX-controller en eenvoudige interface. Aanpassing van parameters en bediening van de unit worden uitgevoerd met behulp van folieknoppen en LED-display, afstandsbediening is mogelijk. Ingebouwde geluidswaarschuwing voor noodbediening: OFA - overdosis, Rx-niveau, OFD - geen flow, geen chemicaliën in de container (hiervoor is een niveausensor nodig). Er is een record van statistische gegevens over de gemeten waarden en de gemiddelde waarde van het RX-niveau.

Het kan fungeren als onderdeel van automatische doseerstations of als onafhankelijk apparaat.


Het pomphuis is gemaakt van polypropyleen. De peristaltische buis is gemaakt van santopreen, een volledig verknoopt thermoplastisch elastomeer TPE, de sekoflex- en sekobril-buizen zijn ontworpen om een ​​constante ID / OD-verhouding te behouden over de hele compressielengte van de buis. De rotor van het peristaltische mechanisme - 2 wielen met behulp van de TRANSAXLE-technologie, uniforme druk (langs twee assen) van de aandrukrol op de peristaltische buizen wordt bereikt. Santopreen-materiaal is beschermd tegen de meeste chemische verbindingen.


Het wordt aanbevolen om een ​​Redox-sensor (sonde) te gebruiken, compleet met een stroomfilter voor sondes.


Technische kenmerken van de doseerpomp Aqua Simpool Pro Rx-3 l / h:

Ingangsspanning: 220 ÷ 240 V 50 Hz,

Verbruiksvermogen: tot 15 W

Meetbereik:  Redox 500-999 mV

Bedrijfstemperatuurbereik: 0 ÷ 45 ° C

Peristaltisch materiaal slangen: Santopreen (thermoplastisch elastomeer)

Maat pomp peristaltische slang: mm

INHIBIT-ingangen: reagensniveausensor, pompvrijgavesignaal (220 VAC), PT100 temperatuursensor ingang 2-3 draden

Niveausensor connector type: BNC Aan / uit-

knop, modi : Aan / Uit /  Vullen Pompcapaciteit

: 3 l / u bij 1,5 bar

Gewicht: 2,33 kg

Pompafmetingen: 250x145x265 mm

  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan