Thermo cover voor Wellis Mercury 213x213

Thermo cover voor Wellis Mercury 213x213

Onze covers zijn gemaakt van materialen van superieure kwaliteit - van de draad waarmee we naaien tot de dozen waarin we de producten verzenden. Deze producten zijn in onze faciliteit getest en blijken de beste producten.

€ 575,00
Inclusief belasting Bel voor levertijden
  • Graphite Grey
  • Chocolate Brown
 Bel voor levertijden

local_shipping Gratis verzending NL bij bestellingen boven  € 50.00 verstuurd door GLS.

Waterbehandeling voor spaaanbieding van de week

De covers van Wellis helpt de energiekosten van onze klanten tot een minimum te beperken. Uw spa-afdekking is het belangrijkste onderdeel van uw spa-uitrusting om uw bubbelbadwater schoon te houden en om uw energierekening op een redelijk niveau te houden. Bespaar op verwarmingskosten! Warmte stijgt, en net als in je huis gaat het meeste warmteverlies in een hottub direct omhoog. Onze hoezen bevatten functies zoals een scharnierbufferafdichting over de volledige lengte, interne dampafdichting en een UV-bestendige buitenhoes van maritieme kwaliteit. De bovenkant loopt af als een huis dak zodat regen gemakkelijk kan weglopen.

Onze hoezen zijn met precisie vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit en garanderen u de grootste duurzaamheid en een lange levensduur.

  • "Uitstekende producten en uitstekende service." Danique
  • "Uittekende klantenservices." - Jack
  • "Nog nooit problemen gehad met Spa Totaal! Ik heb er al vaak besteld en altijd werd het de volgende werkdag geleverd.- Henk
  • "Altijd zeer tevreden. Snelle levering, retour gaat ook altijd prima.- Susan